Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Chape prijzen
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year

Een chapewerker die rimpelloze kwaliteit aflevert? Hier kan je gespecialiseerde chapewerkers terugvinden, chapespecialisten  in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Limburg …! Ook voor vloerwerken en vloerisolatie wordt heel geregeld en graag beroep gedaan op deze vakman met passie voor vloeren.


Chapewerken, vloerwerken, vloerisolatie, sleutel-op-de-deur

Een chapewerker die rimpelloze kwaliteit aflevert? Chapewerken Strouven, gevestigd in Ulbeek, Wellen, is uw chapespecialist in Limburg! Ook voor vloerwerken en vloerisolatie wordt heel geregeld en graag beroep gedaan op deze vakman met passie voor vloeren.

Sinds kort breidde Chapewerken Strouven zijn activiteiten zelfs nog verder uit tot een sleutel-op-de-deur firma die een totaalpakket aan services voor u verzorgt! U kunt hier dus handig terecht voor een volledige en onberispelijke totaalafwerking, in goede handen van 1 gespecialiseerde firma met 1 patroon. Ook voor herstellingen groot of klein, moet u bij ons zijn!

Prijs-chape.be is niet voor niets op en top vakman, reken op:

–          Een propere afwerking en duurzame chapevloer

–          Uw vloerwerken feilloos uitgevoerd

–          Sleutel-op-de-deur projecten van A tot Z

–          Een zelfwerkende patroon die de werkzaamheden nauw opvolgt

–          Een gratis prijsofferte voor een inschatting van de kosten

Knap in chape!

Chape, ook wel dekvloer, ondervloer of zandcementvloer genoemd, is de basis voor uw parketvloer, laminaat, tegels, kurkvloer, tapijt, gietvloer of ander vloeren. Uw chapevloer is ook afhankelijk van uw verwarming en isolatie. Daarom is de keuze van een kwalitatieve chapevloer én plaatser een must.

Vertrouw op de knowhow en afwerking van Prijs-chape.be  die uw chapevloer niet alleen van perfecte kwaliteit voorziet, maar ook streeft naar een ultra propere finishing touch. Oneffenheden of niveauverschillen verdwijnen, uw nieuwe chapevloer ligt er kaarsrecht bij.

Prijs-chape.be is ook sterk in thermische en akoestische vloerisolatie om uw leefcomfort te verhogen en uw energieverbruik te verlagen.

Wij komen graag bij u over de vloer!

Onze aannemer in vloerwerken luistert naar uw wensen en noden om de voor u perfecte vloerafwerking te voorzien. Onze tevreden klanten zullen dit beamen.

Meer weten over onze chapewerken, vloerwerken, vloerisolatie of sleutel-op-de-deurprojecten? Contacteer dan Prijs-chape.be en vraag uw gratis prijsofferte!

Tags: trapliften strobbe