Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Chape prijzen
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year

Wat is, wat doet een Industrieel schilder ?

Je behandelt het oppervlak van industriële constructies, meestal in metaal, en beschermt ze zo maximaal tegen vroegtijdige degradatie (slijtage) of corrosie (roestvorming).
Je bereidt de ondergrond voor.
Je maakt de verf klaar.
Je brengt de verf aan met borstel of pistool.
Je werkt af met een eindlaag.

Industriële schilderwerken ISBA.
ISBA Industriële schilderwerken. Schilderen van traanplaten met een zuurbestendige coating. Schilderen van metalenconstructie Schilderen van flessenspoelmachines brouwerijen, frisdrank, zuivel., Schilderen van wanden en plafonds met een hoogwaardige epoxyverf. Aanbrengen van schimmelwerende coatings in brouwerijen en voedingsverwerkende bedrijven. Test op schimmelwerende coating. Schilderen van industriële gebouwen.

industriele schilderwerken overzicht

M.i.s.s. nv.
Een team van 45 enthousiaste schilders om U op een zo efficiënt mogelijke manier te dienen. Vakmanschap deskundig advies zowel kleine als grote projecten met daarbovenop een snelle en betrouwbare service. Steeds gratis en vrijblijvende offerte. INDUSTRIELE STRAAL SCHILDERWERKEN. is specialist in industriële straal en schilderwerken op de werf en in eigen atelier.
Industriële schilderwerken Knesselare BVBA Peter Verstuyf.
Uw partner voor industriële schilderwerken. BVBA Peter Verstuyf in Knesselare is uw partner voor al uw industriële schilderwerken in nieuwbouw en renovatie. Welke werken voeren wij uit. Wij brengen diverse verfsystemen aan op gebouwen en constructies.: Traditionele verven, zoals alkyd, epoxy, polyurethaan en zinkfosfaat.
Industriële schilderwerken ASW Benelux.
Met de nodige testen op de werf wordt de klant vooraf geïnformeerd over de uit te voeren werken. Met méér dan 100.000 m aan schilderwerken en 150.000 m reinigingswerken per jaar zijn we met volle vertrouwen klaar om de volgende job te starten.
Schilderwerken industrieel West-vlaanderen goudengids.be.
8710 Ooigem Wielsbeke Vlasmeers 31. Open Zaterdag 900: 1200, 1400: 1800.: Schilderwerken Industrieel, Schilderwerken Aannemers, schilderwerken, Behangen, Schilderwerken, Schilder, Behangers, Plafonds, Aannemer, Interieur, Plafonds, Behanger, Verlaagde plafonds, Schilderwerken, Schilder, Binnenafwerking, Maatwerk, Interieur, Kroonlijsten, Aannemer, Aanbrengen van behangpapier, Schilder en behangwerken.
Industriële schilderwerken Industriële straalwerken Metallisatiewerken Bedrijven Brandwerend behandelen van staal België ASIB bvba Antwerpen.
Industriële schilderwerken: ASIB bvba gaat geen enkele uitdaging uit de weg voor uw industriële schilderwerken, klein tot groot, eenvoudig tot complex. Industriële straalwerken: voor het professioneel stralen van metalen onderdelen tot op het blote staal bent u bij ASIB bvba aan het juiste adres.
Schilderwerken Para.
Onze knowhow en expertise voor wat betreft industriële reiniging en oppervlaktebehandeling is bijna 60 jaar gekend in sectoren als de petrochemie, staalnijverheid, bouw, chemie, olieraffinaderijen, automotive, scheepswerven, voeding, textielnijverheid, etc. Zowel voor particulieren als voor bedrijven is PARA de partner voor het uitvoeren van alle schilderwerken binnen en buiten aan woningen, appartementen, openbare gebouwen en kantoorruimtes.
O.I.L. NV Oplossingen op maat Industrile schilderwerken.
nv is van alle markten thuis als bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in industriële bekledings en beschermingstechnieken. Zowel het schilderen van gevels, magazijnen, burelen en productiehallen als het bekleden van tanks, stalen constructies en schepen, behoren tot de basisactiviteiten.
TAS INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
Welzijn op het werk. Over de FOD. U bevindt zich hier: Startpagina Erkenningen TAS INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN. TAS INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN. TAS INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN. lblAddress Zandstraat 15, 9200 Dendermonde. lblTel 052/212460 lblFax 052/222858. Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg Gebruiksvoorwaarden Privacy Sitemap.
Industriële Schilderwerken.
In de industriële sector kan Optimas Group schilderwerken uitvoeren voor onder meer: bruggen, wegen, fabrieken, loodsen, werven, water en zuiveringsstations, metaalconstructies, silo’s’ en pakhuizen. In de commerciële sector kan Optimas Group schilderwerken uitvoeren voor onder meer: kantoorgebouwen, winkelcentra, parkings, tankstations, sportcomplexen en gevelrenovaties.