Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Chape prijzen
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year
De veranda inrichten: 3x tips en ideeën Interieur buiten Blogbox.
Statig zo maak je van de veranda een plek die er mag zijn. Maar het veranda inrichten kan ook op een moderne manier wat maakt dat de veranda in werkelijk ieder interieur een plek kan vinden. Ga in dit geval bijvoorbeeld voor meer glas in het hout: voor een lichtere uitstraling. Meer zoekopties
Stripper huren

Gevelreiniging
Veranda Projects Going East.
What an adventure to do the interiorarchitecture for a restaurant like Veranda. The big move from the little place in Berchem to the north of Antwerp was a big challenge. First there was nothing, than we build it up, step by step.

ramen en deuren
Inspiratie voor een mooi interieur in je veranda.
inspiratie voor een mooi interieur in je veranda. Inspiratie voor een mooi interieur in je veranda. De veranda staat er, tijd voor de afwerking. Verlichting, raamdecoratie en de juiste accessoires en meubels maken van de tuinkamer een volwaardig, sfeervol onderdeel van je woning.

bedrijfsfilm
Veranda laten decoreren? Hoe richt je het best een veranda in?
Zorg er in ieder geval voor dat de stijl van de veranda goed aansluit bij het interieur van de woning. Dat geldt vooral voor de vloer en het meubilair. Probeer bijvoorbeeld om de vloer van de woonkamer door te trekken in de veranda.

traplift
Veranda’s’ Janssens.
Afwerking Interieur Interieur. Contacteer ons vrijblijvend. Veranda’s’ Janssens BVBA. Mechelsesteenweg 388A, 2500 Lier. 32 015 31 29 53. 32 015 31 02 32. BE 0420 318 816. Privacy Policy Algemene Voorwaarden Disclamer. Veranda Janssens gebruikt cookies om je websitebezoek zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Veranda inrichten

Wanneer we vanaf 1962 aluminium ramen beginnen te produceren, ruikt onze huidige zaakvoerder Willy Nolf kansen. Mede onder zijn impuls start Van Der Bauwhede met het vervaardigen van aluminium veranda’s. Tegelijkertijd spelen we in op de innovatie van het dubbelglas ter vervanging van enkel glas. Dat geeft het bedrijf een enorme boost.
Vanaf 1983 groeien we expansief onder de vleugels van nieuwe zaakvoerster Christiaene Van Der Bauwhede. Zo worden we een kmo met een dertigtal werknemers en kopen we nieuwe bedrijfsterreinen aan.
Voortdurende evolutie
Ondertussen staat de tijd niet stil in de aluminiumbranche. Nieuwe technologieën schieten als paddenstoelen uit de grond. Van Der Bauwhede houdt eraan vast constant bij te blijven. Op basis van onze ervaringen en de recentste technieken sleutelen we voortdurend aan onze service. Zo horen we tot de modernste bedrijven in België. Toch blijven de vaste waarden: glas en aluminium van topkwaliteit. De perfecte basis voor uw perfecte veranda.

Appartement te koop Spanje