Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Chape prijzen
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year
Interieurstylist Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Na deze opleiding ben je klaar voor de arbeidsmarkt. Je kan bijvoorbeeld terecht als medewerker bij een interieurinrichter of stylist of als raadgever in een interieur, decoratie of designwinkel. Als je de opleiding combineert met een opleiding Algemeen Bedrijfsbeheer, kan je natuurlijk ook als zelfstandige aan de slag.
Interieurvormgeving Professionele bachelor Thomas More.
Studenten Interieur Design winnen innovatieprijzen AR Metallizing en VOKA ondernemersbeurs. Op 15 juni kende AR Metallizing wereldleider in de productie van gemetalliseerd papier een VOKA Bryo beurs én een geldbedrag toe aan Laura Melis, tweedejaars studente van de opleiding Interieur Design van de Mechelse Hogeschool Thomas More.
Interieurstylist / Kleuradviseur SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Je kan bijvoorbeeld terecht als medewerker bij een interieurinrichter of stylist of als raadgever in een interieur, decoratie of designwinkel. Als je de opleiding combineert met een opleiding Bedrijfsbeheer, kan je ook als zelfstandige aan de slag. Waar en wanneer?
Opleiding Interieurstylist avond Interieurstyling Design opleidingen Syntra Brussel.
Start: woensdag, 12 september 2018, Campus Tour Taxis. Deze opleiding komt in aanmerking voor opleidingscheques. Er is nog geen lessenrooster beschikbaar. Een interieurstylist richt ruimtes in en staat in voor advies over de styling en decoratie van een ruimte, rekening houdend met de beschikbare materialen en de vormgeving die in een interieur kunnen worden toegepast raamdecoratie, behang, vloer, verlichting.
Opleiding Interieurstyling Centrum Voor Avondonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Deeltijdopleiding Interieurstyling.
Je leert de technieken om een interieur vorm te geven en dit visueel te presenteren. Winkelpresentatie en het maken van fotoreportages maken ook onderdeel uit van de opleiding Interieurstyling. Als interieurstylist ben je expert in het creëren en verbeteren van een leef, werk en recreatie-omgeving om de experience van de eindgebruiker te optimaliseren.
Interieur studierichtingen en opleidingen in België.
Interieur studierichtingen en opleidingen in België. Geschreven door Bram De Vos. in de Categorie.: Heb je er altijd al van gedroomd om interieurarchitect, designer of styliste te worden? Door een erkende opleiding te volgen in dag of avondonderwijs kan je een getuigschrift of diploma halen binnen het gekozen vakgebied.