Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Chape prijzen
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year
Schilderwerken Hasselt Timmermans.
Wij zijn een ervaren schilder afwerkingsbedrijf met oog voor detail, steeds bezig met prijs kwaliteit. Wij doen alle schilder, behang, vloer, plak en renovatiewerken in Limburg, andere provincies zijn ook mogelijk. Maak tijdig een afspraak voor uw gratis offerte bij schilder en afwerkingsbedrijf Timmermans Hasselt.
Desco schilderwerken in Hasselt uw aannemer en vakman voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, schilderwerken, schilder, schildertechnieken, decoratietechnieken, patineren, kalkverf, wandschil
Desco werd in 1993 opgericht met als specialiteit algemene schilderwerken decoratieve technieken. De zaakvoerder, tevens de uitvoerder van alle projecten, genoot naast zijn 20 jaar ervaring in de sector, een artistieke opleiding waardoor het mogelijk werd om op het vlak van decoratieve technieken tal van mogelijkheden aan te bieden.
Lemi Hasselt Home.
Al meer dan 20 jaar is Lemi dé kwaliteitsschilder bij uitstek in Hasselt. Binnenschilderwerken, buitenschilderwerken en Gyprocwerken worden met de grootste zorg uitgevoerd. Lemi-zaakvoerder Herwig Tits werkt elk interieur af tot in de puntjes, dankzij een jarenlange ervaring in de decoratiesector en de toepassing van verfijnde schildertechnieken.
RoyalPaint Schilderwerken Leuven Lubbeek Aarschot Tienen Diest SCHILDERWERKEN HASSELT.
Wat doen we Prijs aanvragen Referenties Getuigenissen. Bent u op zoek naar een schilder of schildersbedrijf voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken of behangwerken regio HASSELT? Zoekt U een schildersbedrijf met 35 jaar ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wenst u een afgewerkt interieur, tot in de puntjes verzorgd? Dan bent u bij algemene schilderwerken Royalpaint aan het juiste adres! Wij verzorgen niet alleen schilder en behangwerken, maar ook vloerbekleding, sierlijsten, plinten en decoratietechnieken.
Schilderwerken Hasselt goudengids.be.
Beoordeel dit bedrijf. 3511 Stokrooie Hasselt Schabbestraat 16. Schilderwerken Aannemers, behangen, schilderwerken, Behangen, Schilderwerken, Behangers, Plafonds, Schrijnwerken, Schrijnwerker, Deuren, Plafonds, Aannemer schilderwerken, Behanger, Gyprocwerken, Verlaagde plafonds, Schilderwerken, Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Laminaatvloeren, Plinten, Aanbrengen van behangpapier, Plamuurwerken, Spots, Sierlijsten. Beoordeel dit bedrijf.
Hasselt.
Bij Berden Schilderwerken specialiseren wij ons op de professionele markt. Trots presenteren wij u hier een aantal staaltjes van ons vakmanschap. Wij zorgen voor duurzaam en. kwalitatief schilderwerk van uw winkelpand en leveren een schitterend eindresultaat. Professionele schilderwerken Hasselt. Professionele schilderwerken Hasselt.
Schilderwerken Fondan Vloerbekleding Alken, Hasselt Inforegio.be.
Voor de meest uiteenlopende schildertechnieken, airless spuiten van grote oppervlakten, het plaatsen van behang en vloerbekleding, kortom voor een perfecte afwerking van uw interieur is Fondan uw partner voor de regio Alken Hasselt. U kan bij Fondan te Alken terecht voor: schilderwerken, houten plafond brandvertragend spuiten, wandbekleding en vloerbekleding, kleuradvies, spuitplamuur en dunpleister, kleine gyprocwerken, inrichting kantoor, radiatoren en binnenafwerking, schilderen betonvloer, restauratie tuinhuis, renovatie van zolderkamers, schilderen keuken, schilderen meubelen Bezoek onze webshop op: 2-paint Webshop.
buitenschilderwerken interieurafwerking brepoels kermt Hasselt.
Algemene Schilderwerken Brepoels Ludo uit Kermt bij Hasselt, Limburg is al sinds 1998 een vaste waarde in algemene schilderwerken. Wij staan tot uw dienst met de volgende service.: Buitenschilderwerk: schilderen of kaleien van gevels, oliën, vernissen en lakken van houtwerk.
Schilderwerken Hasselt? Erkende ervaren schilders!
Wanneer u een schildersbedrijf uit Hasselt inschakelt voor één van de vele schilderwerken, dan hoeft u nergens meer naar om te kijken, behalve naar de kleur van de verf. Er zijn ontzettend veel verfkleuren beschikbaar bij de meeste schilders uit ons netwerk.
Schilder Hasselt? Expert in schilderwerken Offertes.
Bent u op zoek naar een schilder of stukadoor uit Hasselt die u kan helpen bij één van de vele schilderwerken, zoals het bijwerken van de ramen of het verven van de gevel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.